top of page

"Hoe gaat het nou echt met mij"

Bijgewerkt op: 16 okt. 2020

Anderen stel je de vraag meerdere keren per dag, maar leg jij hem jezelf wel eens voor? "Hoe gaat het nou echt met mij?" Het is zo waardevol en belangrijk om periodiek bij jezelf in te checken. Helemaal nu in de voor ons onbekende situatie. Voor je het weet loop je in deze snelle wereld als een kip zonder kop dagelijks een heel schema af te werken dat totaal niet bij je past en alleen maar over anderen gaat. ‘Been there, done that!’


Om de paar maanden stel ik de vraag aan mezelf. Dan pak ik mijn dagboek erbij en noteer per vlak – persoonlijk, privé en werk – hoe het ervoor staat, waar ik heen wil en wat ik daarvoor nodig heb. Hieronder mijn aanpak. Wie weet is het ook iets voor jou.


Het fijne is, dat als je dit vaker doet, je als vanzelf een overzicht creëert van jouw patronen, progressies en stagnaties.