top of page
Logo-LLIAO-web-high.jpg
Linda_Portretten-16.jpg
Op naar een schaameloos leven
"I've lived through this shit and still practice it  "

Waarom zou ik de juiste persoon zijn om jou te begeleiden naar een leven zonder excuses en zonder spijt. Tijdens een seminar van Tony Robbins zei een van de deelnemers: "I've lived through this shit and still practice it". Nou, ik had het niet beter kunnen verwoorden.

 

Naar mijn idee kun je iemand alleen maar verder helpen als je jouw eigen shit bent doorgegaan, hebt aangepakt en dat blijft doen

Ik weet hoe het voelt en is om:

... depressief te zijn.

... je baan als enige zekerheid en veilige haven te zien.

... in je angst te blijven hangen.

... je werk te verliezen en het gevoel te hebben dat je een deel van jezelf bent kwijtgeraakt.

... zover bij jezelf vandaan te zijn, dat je geen idee hebt wat de volgende stap is.

... veel te druk te zijn met anderen pleasen en geen tijd of ruimte te nemen voor jezelf.

 

Natuurlijk is elke persoon anders, maar geloof me, je zal verbaasd zijn hoeveel overlappingen er zijn qua beleving en pijn. Hierin ben je niet alleen en je hoeft het ook niet alleen te doen. Waarom zou je?!

 

Hierdoor weet ik uit eerste hand wat er nodig is om eruit te stappen. En het mooie is, jij weet dat ook. Maar hoe creëer je de benodigde ruimte om dit helder te zien? 

Gelukkig zijn hier handvatten voor en deze geef ik met alle liefde aan je door.

Zo krijg je ...

... letterlijk en figuurlijk lucht in je leven

... houvast en balans

... tools in handen waar je levenslang plezier van hebt

... duidelijk wat en waar je naartoe wilt

... de vrijheid om jouw leven te leiden en niet dat van een ander

... vertrouwen in jezelf en op jouw intuïtie

De struggle in je eentje is over, hè fijn! 

Gun jezelf die nieuwe frisse start en neem die eerste stap met deze gratis kennismaking; 'Van Pleaser naar Puur Jezelf'.

Laten we het samen doen! 

Online en offline met elkaar praten, wandelen, zingen, duiken, zwemmen en surfen naar een schaamteloos leven.

 


Linda_Portretten-12.jpg

Ben jij er klaar mee

en dus klaar voor?

Ben jij klaar met pleasen, je energie verliezen en met leven voor de ander?

 

Ben je klaar om voor jezelf te kiezen, voor jezelf te gaan staan en jouw leven te leiden?

 

Dan ben je klaar voor deze eerste stap: schrijf je hier in voor de gratis en waardevolle Let's let it all out - video's.  

Mijn Route

"Wie ben ik dan?" Dat is een overtuiging die mij vroeger in de weg kon staan en nu nog wel eens. Wie ben ik om die ander te begeleiden? Wie ben ik om te zeggen dat ik expert ben? Wie ben ik om te gaan staan en mij uit te spreken? 

 

Zo hebben we allemaal onze beperkende overtuigingen die we onszelf opleggen. Je bent niet de enige, iedereen heeft dit. Sommigen zijn hier bewust van en anderen hebben nog een blinde vlek. Bij anderen zijn blinde vlekken duidelijk te zien, maar voor mijn eigen blinde vlekken heb ik ook spiegels nodig om ze zichtbaar te maken. De benaming 'blinde vlekken' is niet voor niets gekozen.

Een enorme pleaser was ik. Beslissingen liet ik het liefste aan anderen over en elke discussie ging ik uit de weg. Alles voor de lieve vrede. Als iedereen om mij heen maar gelukkig was, dan ging het met mij ook prima. En prima was oké.

 

Ik ben opgegroeid onder het motto; ‘Niet zeiken, maar doorgaan’. Deze overtuiging heeft mij veel gebracht, maar op een gegeven moment ging ik eraan onderdoor en werd het zaak om te kijken wat ik zelf wilde. In 2006 nam ik de stap naar coach Pieter van Breemen en volgde daar mijn eerste cursus; Persoonlijk Meesterschap. Het begin van de zoektocht naar mezelf.

Linda_Portretten-5.jpg

Het doorbreken en ombuigen van belemmerende gedachten en overtuigingen naar positieve en authentieke, speelt een grote rol in mijn coaching. Ik zeg authentiek want vaak zijn de gedachten en overtuigingen die we meedragen niet van ons zelf. Ze hebben een soort programmering gevormd die via familie of personen uit jouw omgeving in ons systeem is geplant. ‘Jij kunt dit helemaal niet’ of ‘Jij zal dat nooit bereiken.’ Het heeft een grote impact als je deze beweringen gelooft en als waarheid aanneemt. Jouw gevoel en gedrag worden daarop gebaseerd. Zo is 'niet zeiken maar doorgaan' een negatieve rol gaan spelen en daardoor liep ik mezelf voorbij. Daarom houd ik ervan om alles te bevragen, dat is zo waardevol. Zo kun je relatief snel een grotere bewustwording creëren en enorme verschuivingen maken in jouw leven. 

Ben jij klaar voor verandering? Maak dan nu een eerste stoere stap en schrijf je hier in voor de gratis en waardevolle Let's let it all out video-serie.  

Linda_Portretten-13.jpg
Contact
bottom of page