top of page

Online Challenge

In 5 dagen naar Schaamteloos Leven 

Op naar een schaamteloos leven
Linda_Portretten-16.jpg

Doe je mee? 

- 5 avonden

- 55 minuten per avond

- 5,55 euro -> Een symbolisch bedrag omdat ik graag wil dat je op komt dagen voor jezelf.

 

Je kunt je hier aanmelden Je ontvangt dan direct in je mail (check je spam) een cadeautje, namelijk de videoserie:

'Van Pleaser naar Puur Jezelf', met o.a. de nummer één reden waar mensen aan het einde van hun leven spijt van hebben en hoe jij dat kunt voorkomen. 

Na de aanmelding stuur ik je direct een mail met daarin de betaal-link en de linkjes naar de webinars.

Tot snel!

Liefs Linda

❤️

Mijn Route

"Wie ben ik dan?" Dat is een overtuiging die mij vroeger in de weg kon staan en nu nog wel eens. Wie ben ik om die ander te begeleiden? Wie ben ik om te zeggen dat ik expert ben? Wie ben ik om te gaan staan en mij uit te spreken? 

 

Zo hebben we allemaal beperkende overtuigingen die we onszelf opleggen. Je bent niet de enige, iedereen heeft dit. Sommigen zijn hier bewust van en anderen hebben nog een blinde vlek. Bij anderen zijn blinde vlekken duidelijk te zien, maar voor mijn eigen blinde vlekken heb ik ook spiegels nodig om ze te zien. De benaming 'blinde vlekken' is niet voor niets gekozen.

Een enorme pleaser was ik. Beslissingen liet ik het liefste aan anderen over en elke discussie ging ik uit de weg. Alles voor de lieve vrede. Als iedereen om mij heen maar gelukkig was, dan ging het met mij ook prima. En prima was oké.

 

Ik ben opgegroeid onder het motto; ‘Niet zeiken, maar doorgaan’. Deze overtuiging heeft mij veel gebracht, maar op een gegeven moment ging ik eraan onderdoor en werd het zaak om te kijken wat ik zelf wilde. In 2011 nam ik de stap naar coach Pieter van Breemen en volgde daar mijn eerste cursus; Persoonlijk Meesterschap. Het begin van de zoektocht naar mezelf.

Linda_Portretten-5.jpg

Het doorbreken en ombuigen van belemmerende gedachten en overtuigingen naar positieve en authentieke, speelt een grote rol in mijn coaching. Ik zeg authentiek want vaak zijn de gedachten en overtuigingen die we meedragen niet van ons zelf. Ze hebben een soort programmering gevormd die via familie of personen uit jouw omgeving in ons systeem is geplant. ‘Jij kunt dit helemaal niet’ of ‘Jij zal dat nooit bereiken.’ Het heeft een grote impact als je deze beweringen gelooft en als waarheid aanneemt. Jouw gevoel en gedrag worden daarop gebaseerd. Zo is 'niet zeiken maar doorgaan' een negatieve rol gaan spelen en daardoor liep ik mezelf voorbij. Daarom houd ik ervan om alles te bevragen, dat is zo waardevol. Zo kun je relatief snel een grotere bewustwording creëren en enorme verschuivingen maken in jouw leven. 

Ben jij klaar voor verandering? Maak dan nu een eerste stap en schrijf je hier in voor de gratis en waardevolle Let's let it all out Challenge.  

Na de Challenge weet jij

Hoe je stopt met pleasen

 

Hoe je kiest voor jezelf zonder schaamte en schuld  

Hoe je jouw grenzen liefdevol aangeeft

Hoe je kunt vertrouwen in en op jezelf

Hoe je bij jezelf komt en blijft

Wat jou in de weg staat en jouw uitdaging is

Wat er nodig is om jouw eigen leven te leiden

 

 

Linda_Portretten-13.jpg
bottom of page