top of page

Intense Boost
Een eerste stap richting Jouw Leven zonder schaamte

Op naar een schaameloos leven
Linda_Portretten-20.jpg

Alles gaat best ok of zelfs goed. Je hebt niet echt te klagen. Als je het een cijfers zou geven is het een 6 of zelfs een 7. Je baan is ok, ook al kijk je wel om je heen. Je hebt je privéleven aardig op orde, maar je weet diep van binnen dat je het anders kan; leuker, lichter, luchtiger. Maar hoe pak je dat aan? 

In de 'picture' staan hoeft niet zonodig, jij houdt je liever wat op de achtergrond. Je spreekt je liever je niet uit, zo komen er tenminste geen discussies en confrontaties op je pad.

Op dit moment voelt het alsof je wordt geleefd. Je houdt je graag vast aan de veiligheid van een baan. Je wilt alles zo goed mogelijk doen en  energie veel sneller wegloopt dan dat het wordt aangevuld. 

Heel vaak doe je dingen waar je helemaal geen zin in hebt, maar ja, je helpt graag anderen. Daar gaat het toch ook om, er zijn voor elkaar? Toch krijg je niet altijd terug wat je geeft. Je bent meer bezig te voldoen aan andermans verwachtingen, dan dat jij bepaalt en dat jij jij kiest.

 

Maar wat is het dat echt bij jou past? Wanneer is het tijd om voor jezelf te gaan staan? Je uit te spreken en je niet meer klein te houden? 

All-In is bedoeld voor vrouwen die klaar zijn voor een schaamteloos leven. Die weten dat het tijd is om ruimte te pakken en het heft in handen te nemen. Die voelen dat het tijd is om te gaan staan en te kiezen voor zichzelf. Doorbreek patronen die niet van jou zijn, leg een stevige basis in jezelf en treed daarna, met mij aan je zij, naar buiten. 

Herken jij je in de volgende punten?

- Je bent moe van het voldoen aan andermans verwachtingen.

- Je mist balans en rust in je leven.

- Je hebt moeite met nee zeggen.

- Je vindt het lastig om keuzes te maken.

- Je wilt jouw leven leiden, maar weet niet precies hoe.

- Je hebt moeite met tijd pakken voor jezelf.

- Je wilt het niet meer alleen doen.

"I've lived through this shit and still practice it  "
121389753_10164158283985534_671966135871

Waarom zou ik de juiste persoon zijn om jou te begeleiden naar een leven zonder excuses en zonder spijt? Tijdens een seminar van Tony Robbins zei een van de deelnemers: "I've lived through this shit and still practice it". Nou, ik had het niet beter kunnen verwoorden.

 

Naar mijn idee kun je iemand alleen maar verder helpen als je jouw eigen shit bent doorgegaan, hebt aangepakt en dat blijft doen. Dat is precies wat ik jou te geven heb. Al mijn onderzoek, al mijn bevindingen, alle levenslessen en theoretische lessen. Eén ding weet ik zeker, wij als mens zijn nooit uitgeleerd. Er is altijd weer een nieuwe laag.

Ik weet hoe het voelt en is om:

... je baan als enige zekerheid en veilige haven te zien.

... in je angst te blijven hangen.

... je werk te verliezen en het gevoel te hebben dat je een deel van jezelf bent kwijtgeraakt.

...depressieve periodes te ervaren.

... zover bij jezelf vandaan te zijn, dat je geen idee hebt wat de volgende stap is.

... veel te druk te zijn met anderen pleasen en geen tijd of ruimte te nemen voor jezelf.

Natuurlijk is elke persoon anders, maar geloof me, je zal verbaasd zijn hoeveel overlappingen er zijn qua beleving en pijn. Hierin ben je niet alleen en je hoeft het ook niet alleen te doen. Waarom zou je?!

 

Hierdoor weet ik uit eerste hand wat er nodig is om eruit te stappen. En het mooie is, alles wat je nodig hebt is er al. Maar hoe creëer je de benodigde ruimte om dit helder te zien? 

Gelukkig zijn hier handvatten voor en deze geef ik met alle liefde aan je door.

Zo krijg je ...

... letterlijk en figuurlijk lucht in je leven

... houvast en balans

... tools in handen waar je levenslang plezier van hebt

... duidelijk wat en waar je naartoe wilt

... de vrijheid om jouw leven te leiden en niet dat van een ander

... vertrouwen in jezelf en op jouw intuïtie

De struggle in je eentje is over, fijn hè! 

Linda_Portretten-5.jpg

Mijn Route

"Wie ben ik dan?" Dat is een overtuiging die mij vroeger in de weg kon staan en nu nog wel eens. Wie ben ik om die ander te begeleiden? Wie ben ik om te zeggen dat ik expert ben? Wie ben ik om te gaan staan en mij uit te spreken? 

 

Zo hebben we allemaal onze beperkende overtuigingen die we onszelf opleggen. Je bent niet de enige, iedereen heeft dit. Sommigen zijn hier bewust van en anderen hebben nog een blinde vlek. Bij anderen zijn blinde vlekken duidelijk te zien, maar voor mijn eigen blinde vlekken heb ik ook spiegels nodig om ze zichtbaar te maken. De benaming 'blinde vlekken' is niet voor niets gekozen.

Een enorme pleaser was ik. Beslissingen liet ik het liefste aan anderen over en elke discussie ging ik uit de weg. Alles voor de lieve vrede. Als iedereen om mij heen maar gelukkig was, dan ging het met mij ook prima. En prima was oké.

 

Ik ben opgegroeid onder het motto; ‘Niet zeiken, maar doorgaan’. Deze overtuiging heeft mij veel gebracht, maar op een gegeven moment ging ik eraan onderdoor en werd het zaak om te kijken wat ik zelf wilde. In 2006 nam ik de stap naar coach Pieter van Breemen en volgde daar mijn eerste cursus; Persoonlijk Meesterschap. Het begin van de zoektocht naar mezelf.

Het doorbreken en ombuigen van belemmerende gedachten en overtuigingen naar positieve en authentieke, speelt een grote rol in mijn coaching. Ik zeg authentiek want vaak zijn de gedachten en overtuigingen die we meedragen niet van ons zelf. Ze hebben een soort programmering gevormd die via familie of personen uit jouw omgeving in ons systeem is geplant. ‘Jij kunt dit helemaal niet’ of ‘Jij zal dat nooit bereiken.’ Het heeft een grote impact als je deze beweringen gelooft en als waarheid aanneemt. Jouw gevoel en gedrag worden daarop gebaseerd. Zo is 'niet zeiken maar doorgaan' een negatieve rol gaan spelen en daardoor liep ik mezelf voorbij. Daarom houd ik ervan om alles te bevragen, dat is zo waardevol. Zo kun je relatief snel een grotere bewustwording creëren en enorme verschuivingen maken in jouw leven. 

Ben jij klaar voor verandering? Maak dan nu de stap en schrijf je hier in voor een gratis 'Walk the Talk- intake'.  

Inhoud van All-In

All-In is een 12-weken traject waarbij we eerst starten met de tocht naar binnen.  Het is namelijk heel belangrijk dat dat de basis waarop jij bouwt stevig staat.

Je wordt bewust van jouw belemmerende gedachten en overtuigingen en krijgt handvatten om jouw patronen te doorbreken. Je komt erachter waar je grenzen liggen en hoe je ze liefdevol en duidelijk aangeeft.

 

Daarna treed je ook naar buiten; uit de comfortzone, de wijde wereld in. Wij gaan op zoek naar het ‘podium’ en de ‘spotlight’ die bij jou passen, door te onderzoeken en te experimenteren. Je voelt je vrij om jouw keuzes te maken, voor jezelf te gaan staan en jouw leven te leiden. Geen schuldgevoel, maar een gevoel van vrijheid en kansen. Een schaamteloos leven vol energie. 

 

Hieronder staat omschreven waar het programma letterlijk uit bestaat:

Alle kennis die ik, naast levenservaring, heb opgedaan door middel van cursussen, workshops en opleidingen - twv €25.869,71

 

In totaal 7 x 'Walk the Talk – meetings';

- 2 x 'Walk the Talk-Walks' op Zandvoortse strand of in duinen - twv €230 

- 4 x Zoom-call van 60 minuten - twv €460 

- 1 x evaluatie via Zoom - twv €75 

(Dit is natuurlijk buiten de gratis intake om) 

 

Wekelijkse contactmomenten met tools en oefeningen die je levenslang kunt gebruiken - twv €540

 

Begeleiding via mail en WhatsApp - twv €850

Totale waarde van €28.024,71

 

Jouw investering €997 

Na All-In...

- Weet je wat echt belangrijk voor jou is

- Weet je hoe je helder communiceert en op jouw manier

- Maak je je niet druk om wat anderen vinden

- Weet je hoe je terug kunt komen bij jezelf

- Weet je wat je wilt in het leven

- Weet je waar je naartoe werkt

- Kies jij voor jezelf

- Geef je jouw grenzen duidelijk en liefdevol aan

- Vertrouw je op jezelf

Linda_Portretten-26.jpg

Waag jij de sprong?

Ik weet heel goed hoe het voelt om een beslissing als deze te nemen. Vaak genoeg heb ik zitten wikken en wegen bij dit soort investeringen. Misschien herken je de

volgende vragen wel; 

- Jeetje, dat is een best bedrag. Ga ik dit echt doen?

- Ben ik dit wel waard?

- Is dit traject dat waard?

- Klopt het nu?

- Dit kan ik toch ook wel alleen?

- Waarom heb ik hulp nodig?

- Haal ik er wel uit wat erin zit?

 

Bovenstaande vragen kan jij alleen maar beantwoorden en niemand anders. Je kunt om advies vragen, maar jij beslist. Jij bepaalt.

 

Stel je het volgende voor

Je onderneemt niets. Je blijft doen wat je altijd deed, waardoor je krijgt wat je altijd kreeg. Er verandert niets, je maakt geen stap. Wat heeft dat voor een gevolg?

 

De andere optie

Je gaat ervoor, je neemt dit besluit. Je kiest voor jezelf, gaat jouw eigen leven leiden; een schaamteloos leven zonder excuses, zonder spijt. Het is aan jou en aan niemand anders.

Recensies

portet Angela.jpg

Door de gesprekken met Linda heb ik structuur kunnen aanbrengen in de dingen waar ik tegen aan liep. Door de juiste manier van vragen stellen, mee te denken en terug te koppelen heb ik de gesprekken als zeer waardevol ervaren.

 

Linda is een fijn persoon, die met veel aandacht en zachtheid naar je verhaal luistert. En vervolgens samen met mij gaat kijken wat werkt voor mij.

 

Er zijn veel ‘kwartjes’ gevallen en ik heb veel gehad aan de tips die zij mij meegegeven heeft. Ik wil niet te veel in detail treden, maar de quote van Linda: ‘alles is er al’ viel voor mij precies goed en kan ik blijven gebruiken. Die heeft mij veel rust gebracht. Rust waar ik naar op zoek was.

 

Ik gebruik de tools die ik meegekregen heb van Linda vaak en het helpen mij weer verder.

 Ik kan Linda van harte aanbevelen mocht je ergens tegenaan lopen waar je niet uit komt.

 

Dank je wel Linda!

 

Liefs Angela

Willemke.jpeg

Linda: 

Brede kennis.

Zonder oordeel.

Een luisterend oor.

Het voelt als een gesprek met een vriendin maar raakt je op het onverwachte moment door dat de juiste vragen gesteld worden.

Inzicht en groei.

Kies voor jezelf. 

Niks is te gek!

Nou ja jijzelf natuurlijk. 

 

Willemke Baarda

Sandra.png

Ik voelde dat ik even met iemand mocht gaan sparren,

iemand die me de juiste richting op kon coachen.

En toen was daar Linda.

 

Begripvol, steunend, maar ook gerichte vragen stellen met betrekking tot het proces.

Ik vond het erg fijn hoe ze mee dacht en me (met gemak) uit mijn tunnelvisie haalde.

Door haar vraagstelling kwam ik achter een aantal dingen, die eigenlijk wel logisch waren, maar die ik zelf even niet kon zien. 

Iets met blinde vlekken...

 

Ik kan nu weer verder met mijn proces.

Linda was net het ontbrekende stukje die ik nodig had.

Linda, dank je wel! En waarschijnlijk tot snel 

 

Sandra Koster

Suus in het bos (1).jpg

Linda heeft een warme uitstraling en persoonlijkheid en ze stelde mij meteen op mijn gemak. Ik had een afspraak via Zoom met haar maar het voelde meteen al veilig en vertrouwd en daardoor kon ik ook open zijn. 

 

Ze gaf me de ruimte en vroeg door waar dat nodig was. Doordat ze mij de ruimte gaf kwam ik tot inzichten over gevoelens en wat ik daar voor verhaal aan gekoppeld had. We deden meteen een oefening die ik ook de dagen erna nog vaak heb gedaan om nog dieper tot de kern te komen.

 

Haar werkwijze heb ik als zeer prettig ervaren en ze is een voorbeeld voor hoe ze jouw weer kan laten stralen op je eigen podium!  En voor mij het allerbelangrijkste laat ze zien dat ze ook een mens is en tegen dingen aanloopt in het leven en daar ook niet altijd in flow doorheen gaat. Maar dat ze wel enorm groeit doordat ze haar eigen praktisch :-) toepast.  

 

Liefs Susanne van Kimmenaede

Logo-LLIAO3_edited_edited.jpg

Ik heb Linda leren kennen als een doortastende en warme coach. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet dan ook goed door te vragen. Ze is in staat je jouw eigen blinde vlekken te laten zien, wat zeer waardevol is. Daarnaast is het altijd weer een feestje om de zee te zien!

Evelien van Diemen

Hieronder nogmaals de inhoud van het All-In-traject van 12 weken:

Alle kennis die ik, naast levenservaring, heb opgedaan door middel van cursussen, workshops en opleidingen - twv €25.869,71

 

In totaal 7 x 'Walk the Talk – meetings';

- 2 x 'Walk the Talk-Walks' op Zandvoortse strand of in duinen - twv €230 

- 4 x Zoom-call van 60 minuten - twv €460 

- 1 x evaluatie via Zoom - twv €75 

(Dit is natuurlijk buiten de gratis intake om) 

 

Wekelijkse contactmomenten met tools en oefeningen die je levenslang kunt gebruiken - twv €540

 

Begeleiding via mail en WhatsApp - twv €850

Totale waarde van €28.024,71

 

Jouw investering €997  

Hieronder nogmaals de inhoud van het All-In-traject van 12 weken:

Alle kennis die ik, naast levenservaring, heb opgedaan door middel van cursussen, workshops en opleidingen - twv €25.869,71

 

In totaal 7 x 'Walk the Talk – meetings';

- 2 x 'Walk the Talk-Walks' op Zandvoortse strand of in duinen - twv €230 

- 4 x Zoom-call van 60 minuten - twv €460 

- 1 x evaluatie via Zoom - twv €75 

(Dit is natuurlijk buiten de gratis intake om) 

 

Wekelijkse contactmomenten met tools en oefeningen die je levenslang kunt gebruiken - twv €540

 

Begeleiding via mail en WhatsApp - twv €850

Totale waarde van €28.024,71

 

Jouw investering €997  

Linda_Portretten-13.jpg
bottom of page